Wie is De Beste Cruise Gids?

De Beste Cruise Gids

Wie is de Beste Cruise Gids?

Wie is de beste cruise gids?

Hoi! Welkom op de website van De Beste Cruise Gids. Mijn naam is Eveline Koole. Op deze website kan je veel informatie vinden over cruisen, cruise bestemmingen en alles wat nog meer met cruises te maken heeft. Ik vind het leuk om je wegwijs te maken in cruiseland.

Zelf heb ik twee jaar op een cruiseschip gewerkt als masseuze in de spa. Op de Seabourn Sojourn om precies te zijn. Dit is een 6 sterren cruiseschip en heel luxe en heel mooi. Absoluut aan te raden! Toen ik weer terug kwam van het werk op het cruiseschip bedacht ik mij dat het wel leuk zou zijn om een website/blog te maken over cruisen. En voila, De Beste Cruise Gids was geboren. Ik hoop dat ik met de informatie die je op De Beste Cruise Gids vind jou een leuke cruise kan bezorgen.

Zowiezo is het leuk om te cruisen. Of je nou op een klein cruiseschip wilt cruisen of een super mega groot cruiseschip, het kan allemaal. Voor iedereen is er een mooi cruiseschip zeg ik altijd. Ze zijn allemaal mooi en goed. Maar het hangt gewoon van je eigen smaak af.

Een cruise maken is helemaal in!

Het wordt gelukkig steeds hipper en leuker om een cruise te maken en het is niet meer zoals vroeger dat cruisen alleen voor de adel is. Tegenwoordig gaat jong en oud cruisen en je hoeft ook niet meer de hele dag in je galajurk te lopen zoals vroeger:)

Ga lekker op onderzoek uit op De Beste Cruise Gids en  lees de blogberichten. Je vind hier bijna alles wat je wilt weten over cruisen en als je iets wilt vragen dan mail je mij op eveline@debestecruisegids.nl

Mooie cruises vind je onder het kopje cruise aanbiedingen en de populairste cruise aanbieders vind je ook aan de zijkant van de pagina of blogbericht. Daar kan je ook verder zoeken naar een leuke cruise of een offerte aanvragen. Het is een veilige internetverbinding dus daar hoef je je ook niet druk om te maken.

Veel lees en cruiseplezier Eveline

De Beste Cruise Gids