Norwegian Cruise Line cruise maken? Lees hier waarom!

Waarom moet je een cruise maken Norwegian Cruise Line maken? Hier vind je meer informatie waardoor jij een betere keus kan maken uit het grote aanbod van cruise maatschappijen. Pak een bakje koffie en lees lekker verder. Het duurt maar een paar minuten!

Een cruise met vrijheid!

Als je besluit om een cruise te maken met Norwegian Cruise Line dan sta je op het punt om een cruise met vrijheid te maken. Alles mag en niets moet is de nieuwste slogan van Norwegian Cruise Line. Waarom is dit een cruise met vrijheid?

Norwegian Cruise Line

Een cruise met vrijheid met op de Norwegian Epic:)

Freestyle cruisen

Dit wil zeggen dat je op je cruise van Norwegian Cruise Line mag eten waar en wanneer je wilt! Dus je mag zelf je tijd bepalen en je mag zelf bepalen in welk restaurant je gaat eten! Dit heet Freestyle cruisen en is uitgevonden door Norwegian Cruise Line zelf. Dus in plaats van op vaste tijden(bijvoorbeeld de vroege en late zitting in de dining rooms bij veel andere cruise maatschappijen) te eten kan je bij Norwegian Cruise Line zelf bepalen hoe laat je eet! Dit geeft een enorme vrijheid op je cruise.

Norwegian Cruise LIne

Foto by Benjamin Thompson

Geen verplichte gala avonden

Wat ook een stukje vrijheid geeft op een Norwegian Cruise Line cruise is dat er geen verplichte gala avonden zijn waar je je helemaal formeel met gala jurk en smoking moet aantreden. Het kan wel als je wilt. Er is altijd één hoofdrestaurant waar je je heel netjes voor moet optutten maar daar hoef je dus niet verplicht heen!

Ook zijn er wel specialiteiten restaurants waar je netjes gekleed hoort te gaan maar dit beperkt zich tot een gewone nette (spijker)broek en blouse voor de man en een nette broek met blouse of jurk voor de vrouw. Gewoon zoals je je dus normaal zou aankleden voor een avondje uit eten zeg maar. Wil je gewoon in je t-shirt en korte broek eten dan kan dat ook in de gewone restaurants. Dus niet in de specialiteiten restaurants.

Norwegian Cruise Line

Le Bistro op de Norwegian Gem by A_Liam1

Norwegian Cruise Line is all inclusive

Een cruise met deze vrije cruisemaatschappij is ook all inclusive. In de cruiseprijs is inbegrepen:

  • de overnachting
  • alle maaltijden in de gewone restaurants(niet de specialiteitenrestaurants waar je een toeslag betaald tussen de 10 en 30 $ pp)
  • de fooi
  • 90% van de drank( allee n voor de allerduurste wijnen en champagne betala je toeslag)

Soms staat er bij een cruise aanbieder dat het een “cruise only” of een “all inclusive cruise” betreft.

Gemengd publiek

Omdat Norwegian Cruise Line zoveel vrijheid geeft aan boord trekt het veel jongere mensen aan die een cruise willen maken. Dat maakt het publiek zeer gemengd en gezellig. Je vind jonge en oude mensen aan boord, vriendengroepen en ook veel gezinnen. Want voor kinderen is er ook genoeg te beleven aan boord van een Norwegian Cruise Line cruise:)(let op de minimum leeftijd van de hoofdboeker moet 21 jaar zijn en alcohol mag ook vanaf 21 jaar gedronken worden!).

Norwegian Cruise Line

Vriendinnen op een Norwegian Cruise Line cruise. Foto by Corey Balazowich

Klik op één van onderstaande cruise aanbieders voor een cruise met deze leuke, gezellige en vrije cruisemaatschappij!

Captaincruise,   Cruisetravel,   Dreamlines,

HCC Cruises, Kras, Zeetours

Veel plezier Eveline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.