Waarom een Holland America Lijn cruise maken? Klik hier!

Heb je gehoord van de Holland America Lijn? Deze van origine nederlandse cruisemaatschappij bestaat inmiddels al bijna 150 jaar. Des te meer reden om hier de beste redenen te omschrijven om een cruise te maken met Holland America Lijn.

Meer cruises vertrekken uit NL

Steeds meer  cruises van de Holland America Lijn vertrekken uit NL! Deze cruises vinden plaats met de Nieuw Statendam, de MS Rotterdam en de MS Prinsendam. De mooie bestemmingen die worden aangedaan met de cruises zijn oa natuurlijk de noorse fjorden, de noordkaap, IJsland, Groenland, Engeland en de landen aan de Oostzee!

Holland Amerika Lijn

De MS Prinsendam van de Holland America Lijn. foto by Philip Oyarzo Calisto

Holland America Lijn

De Nieuw Statendam die ook veel cruises vanaf NL gaat maken. Foto: Alexander P.F.Stijlaart

Het voelt lekker vertrouwd bij Holland America Lijn

Aan boord van de mooie cruiseschepen van Holland America Lijn voel je je snel thuis omdat de sfeer huiselijk en klassiek aanvoelt. De middelgrote tot grote cruiseschepen stralen een elegante sfeer uit door de klassieke inrichting. Daarnaast is het menu in het nederlands te krijgen en zijn de meeste officieren aan boord ook nederlands. Dat voelt toch allemaal net allemaal wat vertrouwder aan toch?!

Holland America Lijn

Holland America Lijn

De inrichting aan boord van de MS Prinsendam van Holland America Lijn. Foto’s by Captain Martini

Live concerten en kunst aan boord!

Op de cruiseschepen van Holland America Lijn komen je oren en ogen niks te kort want je kan sinds kort  genieten van “Planet Earth in Concert”. Dit is een combinatie van prachtige live muziek met op de achtergrond schitterende beelden van BBC Earth. Zie de video hieronder voor een voorproefje! Ook vind je veel kunst op de schepen van de HAL.

Holland AMerica Lijn

Kunst aan boord van de Holland America Lijn cruiseschepen

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’0′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=9yrZSSzmANI&index=5&t=3s&list=PLIzPYY6R9jNKHya2YjZBLknBbkE_8lAgg[/responsive_video]

Geweldig eten van top chefkoks en kookworkshops

Diverse topkoks hebben hun gouden handjes en recepten ineengeslagen en deze kan je proeven(de recepten dan) in de restaurants aan boord. Zo heb je heerlijke gerechten onderleiding van topkok Rudi Sodamin in hoofd Dining Room en de Pinnacle Grill wordt minimaal 1 avond per cruise omgebouwd tot de ” Proef van de Librije” waar je de heerlijke gerechten van topkok  Jonnie Boers kan proeven. Dit kan op de Rotterdam en de Eurodam trouwens. Ook wordt veel gebruik gemaakt van de kunsten van topkok Craig Hopson (van Le Cirque in Den Haag) en bij deze gerechten lik je ook je vingers af, dat beloof ik je;). Leer hier meer over het heerlijke eten bij de HAL.

Holland America Lijn Holland America Lijn

Hierboven de ruimte van de kookworkshops en de Pinnacle Grill. Foto’s: Roel de Lange

Holland America Lijn

Holland America Lijn

Foto’s: Rafael Glass en Friends Of The TSaos

Meer info over een cruise met Holland America Lijn?

Wil jij meer info of een offerte aanvragen voor een cruise met Holland America Lijn? Klik dan op de onderstaande linkjes van cruise aanbieders.

Cruisereizen, HCC CRUISES, KRAS, ZEETOURS

Veel plezier! Eveline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.