Eerste cruise

Ga jij je eerste cruise maken?

Goed dat je hier bent. Als jij zo meteen je eerst cruise gaat maken(of misschien wel je 2e of 3e) dan is het( toch) heel goed dat je hier bent want er staan tips tussen voor je eerst cruise maar ook voor diegene die al eerder een cruisevakantie gemaakt hebben. Dus eerst cruise of niet? Welkom!

Cruise
Cruise
Cruise
Cruise
Cruise
Cruise
Cruise
Eerste Cruise

Wie is De beste Cruise Gids?

Cruise

Hoi! Welkom op de website van De Beste Cruise Gids. Mijn naam is Eveline Koole. Op deze website kan je veel informatie vinden over cruisen, bestemmingen, cruisemaatschappijen en alles wat nog meer met cruises te maken heeft. Ik vind het leuk om je wegwijs te maken in cruiseland.

Zelf heb ik twee jaar op een cruiseschip gewerkt als masseuze in de spa. Op de Seabourn Sojourn om precies te zijn. Dit is een 6 sterren cruiseschip en heel luxe en heel mooi. Absoluut aan te raden! Toen ik weer terug kwam van het werk op het cruiseschip bedacht ik mij dat het wel leuk zou zijn om een website/blog te maken over cruisen. En voila, De Beste Cruise Gids was geboren. Ik hoop dat ik met de informatie die je op De Beste Cruise Gids vind jou een leuke eerste cruise kan bezorgen.

Zowiezo is het leuk om te cruisen. Of je nou op een klein cruiseschip wilt cruisen of een super mega groot cruiseschip, het kan allemaal. Voor iedereen is er een mooi cruiseschip zeg ik altijd. Ze zijn allemaal mooi en goed. Maar het hangt gewoon van je eigen smaak af.

Een cruisevakantie is gewoon helemaal in!

Het wordt gelukkig steeds hipper en leuker om een cruisevakantie te maken en het is niet meer zoals vroeger dat cruisen alleen voor de adel is. Tegenwoordig gaat jong en oud cruisen en je hoeft ook niet meer de hele dag in je galajurk te lopen zoals vroeger:)

Ga lekker op onderzoek uit op De Beste Cruise Gids en lees lekker veel informatie voordat je een cruisevakantie boekt. Je vind hier bijna alles wat je wilt weten over cruisen en als je iets wilt vragen dan mail je mij op eveline@debestecruisegids.nl

Je kan mij steunen door een cruisevakantie te boeken via mijn website. Dat helpt mij om weer verder te gaan de beste informatie te verschaffen aan jullie!

Veel lees en plezier op je cruisevakantie! Eveline

Contact: eveline@debestecruisegids.nl

Eveline Koole

Bosschenhoofd

0657665140

Bron: foto: Nieuw Statendam> www.Flickr.com, P.F.Stijlaart, foto van de MS Rotterdam by Topaas.