Cunard Line

Foto: Anton B.

Wat zijn de kenmerken van Cunard Line?

Video Cunard in 1 minuut

Cunard Line heeft als enige originele en klassieke oceaanlijners!

De Britse cruisemaatschappij Cunard Line heeft 3 oceaanlijners in de vaart namelijk de Queen Victoria, Queen Elisabeth en de Queen mary 2 . Vooral deze laatste onderhoud regelmatige vaarten tussen Engeland en Amerika. Alle 3 zijn op en top klassieke en luxe grote schepen. Er kunnen tussen de 2000 en 3000 passagiers op. Op de Queen Victoria kunnen 2014 gasten , op de Queen Elisabeth 2092 en op de Queen Mary 2 kunnen 2620 gasten! Alle 3 de oceaanlijners zijn klassiek en luxe ingericht.

Klassieke en stijlvol (engels)cruisen bij Cunard Line trekt andere doelgroep aan

Foto: Gary Bembridge

De cruises bij Cunard zijn stijlvol en klassiek. Met de luxe, klassieke en stijlvolle inrichting kan dat ook niet anders. Maar vergis je niet! Er zijn niet alleen ouderen aan boord. Je ziet ook veel stellen( gemiddelde leeftijd) én ook gezinnen met kinderen en er hangt een gezellige sfeer! Natuurlijk trekken de cruises van Cunard Line door de klassieke en stijlvolle inrichting een andere doelgroep aan dan bij bv Carnival cruises. Maar dat maakt een cruise met Cunard Line niet minder mooi. Een klassieke en stijlvolle cruise maak je met Cunard Line( met engelse scones en thee, de grootste bibliotheek aan boord( 8000 boeken op de Queen Mary 2 ) en engelse sporten op het dek.

Klassieke live concerten en theatervoorstellingen in het Royal Court Theatre

Mede dit Royal Court theater met de echte prive balkonnetjes maakt de cruise bij Cunard Line zo indrukwekkend en stijlvol. De live voorstellingen en shows die hier worden gehouden komen nog beter tot hun recht. Er is trouwens ook een nightclub met dansvloer voor de dansliefhebbers:)

Unieke klasserestaurant indeling bij Cunard Line

De hutten en suites zijn ingedeeld in klassen. Je wordt afhankelijk van welke hut of suite je hebt geboekt ingedeeld in bijbehorend restaurant. Er zijn vaste tijden om te eten in de restaurants of in buffetvorm in het lido. Alle restaurants zijn sjiek en stijlvol! En op alle oceaanliners is er s’middags engelse scones met thee in de lounge te verkrijgen. Lees hier meer over de indeling bij Cunard.

Je huisdier kan mee op de Queen Mary 2!

Zover ik weet is de Queen Mary 2 het enige schip waar je je huisdier in een kennel mee kan nemen. Er is een deskundig iemand aanwezig bij de kennel en het kan alleen op de overvaart tussen Europa en Amerika.

Zeker waard te vermelden: Er is een kinderanimatieteam!

Ja, er is een kinderanimatiteam aan boord van alle schepen. Dat maakt het juist zo leuk want daardoor wordt het publiek wat breder getrokken en is er wat meer mix van jong en oud wat het alleen maar gezelliger maakt toch?! En dat verwacht je niet zo snel toch bij Cunard. Er is begeleiding voor alle kinderen van 6 maanden tot 17 jaar.

Drankenpakket Cunard

Fooi Cunard

Foto’s

Cruises met Cunard Line

Captain Cruise Zeetours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.