Wat zijn de 3 grootste vooroordelen van een cruisevakantie?

Hier lees je de 3 grootste vooroordelen over een cruisevakantie. Dus pak een bakje koffie, lees lekker verder en dan kan je daarna met een gerust hart je koffer inpakken:)

De 3 grootste vooroordelen van een cruisevakantie

Het is belangrijk dat de vooroordelen weggenomen worden over een cruisevakantie want te weinig nederlanders kiezen voor deze geweldige mooie manier van vakantie houden. Dit zijn de vooroordelen die uit de weg moeten worden geruimd:)

Cruisevakantie

Een cruise is een perfecte manier van vakantie houden! Foto by Yolanda Lippens

Je kan het cruiseschip niet af!

Er zijn helaas nog mensen die denken dat op een cruisevakantie je de héle dag en de hele duur van je cruise op het cruise schip zit. Dat is dus NIET zo! Op een cruisevakantie vaart het cruiseschip ‘s nachts en kan je overdag vaak de hele dag van boord op een (elke dag andere) mooie lokatie! Denk aan strand of een mooie stad. In een cruisevakantie van bv 7 dagen zitten vaak maar 1 of 2 zeedagen. Dat zijn dagen dat je geen haven aandoet.

Je hoeft dus eigenlijk op een cruisevakantie maar één keer je koffer uit te pakken terwijl je al varend op meerdere mooie lokaties komt! En je kan dus in de havens gewoon van boord af om naar het strand te gaan, om een groepsexcursie te maken of om gewoon door het stadje te slenteren! Hoe mooi kan het zijn?

Cruisevakantie

In Bordeuax loop je zo vanaf je cruiseschip de stad in! Foto by Jonathan Vindiolet

Maar een cruise is toch harstikke duur?

Nog zo’n vooroordeel! Een cruisevakantie hoeft helemaal niet te duur te zijn. lLet op wat ik zeg:) Want er zijn wel hele dure cruisevakanties van 3000 euro per persoon maar je hebt ook een cruisevakantie van 600 euro per persoon. Er zijn ook hele goede cruisemaatschappijen die een cruisevakantie aanbieden voor een hele schappelijke prijs. En tegenwoordig met steeds meer cruisemaatschappijen die een all inclusive prijs aanbieden is het juist heel voordelig om een cruisevakantie te maken! Denk aan cruisemaatschappijen zoals Norwegian Cruise Lines(all inclusive), Aida(semi all inclusive) en MSC(met gewoon hele goede schappelijke prijzen voor het hele gezin).En dat brengt on meteen bij vooroordeel nummer 3:

De kinderen kunnen niet mee of vinden het vast heel saai!

Dat is ook een groot vooroordeel helaas nog voor sommige mensen. Een cruisevakantie is juist voor gezinnen een top vakantie! Echt waar. Er zijn op de meeste cruiseschepen zoveel activiteiten voor jong en oud én er is vaak een kinderanimatieteam. Dit houdt in dat je de kinderen naar een soort club kan brengen waar ze onder begeleiding en met andere kinderen allerlei spelletjes en andere leuke activiteiten gaan ondernemen.

Vaak hebben de kinderen het nog leuker dan de ouders:) Nee hoor geintje, voor de ouders is er ook genoeg te doen. Denk aan theatershows, lezingen, films, dansavonden,excursies aan de wal, diverse workshops etc. Cruise maatschappijen die gericht zijn op kinderen en gezinnen zijn oa: Aida, Costa, Disney, MSC, Norwegian en Royal Caribbean International.

Cruisevakantie

Kinderen hebben het net zo naar hun zin als de ouders op een cruisevakantie met de vele activiteiten. foto by Bernd Schray(copy Aida).

Heb ik nog een vooroordeel gemist?

Weet jij misschien nog een vooroordeel of heb je andere vragen over een cruisevakantie? laat het mij dan weten! Wil je juist een leuke cruise uitzoeken? Klik dan op de button hieronder an HCC Cruises hieronder.

HCC CRUISES

Veel plezier Eveline

 

ONTVANG 20 GRATIS OPSTART CRUISE TIPS

Please select all the ways you would like to hear from Debestecruisegids:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.