Cruise vanaf Nederland maken? Klik hier voor de voordelen!

Cruise vanaf Nederland

Er zitten verschillende voordelen aan het maken van een cruise vanaf Nederland. Vooral als je nog nooit eerder een cruise hebt gemaakt dan is het handig dat je doorleest. Ik noem hier enkele voordelen van een cruise vanaf Nederland en enkele mooie bestemmingen. Lees lekker verder!

Voordelen van een cruise vanaf Nederland

Stel je wilt op vakantie maar je wilt niet teveel gedoe met autorijden, vliegen etc. maar je wilt wel zo veel mogelijk zien in een korte tijd? Ook wil je vermaakt worden, tijd voor jezelf hebben én lekker eten zonder zelf te hoeven koken! Dan wordt het tijd dat jij een cruise gaat maken. En het liefst een cruise vanaf Nederland want:

Geen gedoe met autorijden

Hoe makkelijk kan het zijn? Je stapt in de trein naar Amsterdam of Rotterdam, neemt een taxi naar de cruise terminal en je stapt aan boord van je droom cruiseschip! Je hoeft niet in je auto naar de grote stad. Het mag en kan natuurlijk wel! Er zijn genoeg parkeergarages in de buurt van de cruise terminal waar je je auto veilig kan stallen. Maar dat is wel duurder dan de trein. Daarom is het misschien handiger om de trein te nemen. It’s up to you! Eén ding is zeker. Het is een relaxt begin van jouw cruise vanaf Nederland! Lees hier alles over de cruise terminal Amsterdam en hier alles over de cruise terminal Rotterdam!

Cruise vanaf Nederland

De cruise terminal Rotterdam by Frans Berkelaar

Geen stress met vliegen met een cruise vanaf Nederland

Ohjee, en dan moet je vaak ook nog 3 uur van te voren op het vliegveld zijn. En wat als het vliegtuig wat vertraging heeft? Al die stress is nergens voor nodig. Als jij voor het eerst een cruise gaat maken bespaar jezelf dan de stress van vliegen naar je cruiseschip door een cruise vanaf Nederland te maken. Want je wilt het niet meemaken dat op je eerste cruise die je gaat maken je vliegtuig vertraging heeft en jij je cruise mist. ALS je het wel doet, vliegen naar je cruiseschip, ga dan ALTIJD éen of twee dagen eerder zodat als je vliegtuig vertraging heeft, je altijd je cruiseschip nog haalt. Anyway, die stress is voor een beginnend cruise ganger misschien teveel. Daarom ga je lekker een cruise vanaf Nederland maken. Terugvliegen is wat anders. Dan heb je je cruise al gehad en als dan je vliegtuig wat vertraging hebt is het natuurlijk ook niet leuk maar je mist in ieder geval niet je cruise meer want die heb je al gehad:)

Mooie bestemmingen op een cruise vanaf Nederland

En natuurlijk als laatste en niet minste voordeel het feit dat de bestemmingen van een cruise vanaf Nederland er ook echt mogen zijn!

  • Een cruise vanaf Nederland naar de noorse fjorden en de noordkaap. Lees hier de 22 hoogtepunten van een noors efjorden cruise.
  • Ook heel bijzonder is een cruise vanaf Nederland naar de hoofdsteden van de oostzee. Hierbij bezoek je oa Tallinn(Estland), Helsinki(Finland), Stockholm(Zweden) en natuurlijk het schitterende St. Petersburg.
  • Vanaf Nederland zijn er ook interessante cruises naar West Europa zoals Engeland, Ierland, Hamburg, Schotland en Frankrijk. Zo kom je erachter dat het dichtbij ook heel mooi kan zijn;)
  • Ook kan je met een cruise vanaf Nederland naar Spanje of Italie!! Dit zijn dan wel cruises die niet in Nederland eindigen.

Cruise vanaf Nederland

Met een cruise vanaf Nederland kom je ook in St.Petersburg waar je het St. Catherina paleis kan bezoeken!

Wil jij een cruise vanaf Nederland maken?

Onderstaande cruise aanbieders bieden mooie cruises aan. Je kan mooie cruises bekijken door op de link te drukken en Amsterdam of Rotterdam als vertrekhaven in te typen.

HCC CRUISES          ZEETOURS

Veel plezier! Eveline

Eveline
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: