Wil Jij Goed Voorbereid Op Cruise?

Vul je naam en email in en je ontvangt  Gratis 20 CRUISE OPSTARTTIPS! 


Tevens blijf je wekelijks op de hoogte van het laatste cruise nieuws.


1e bezoek?

Jij wilt een cruise vakantie maken en misschien heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen. Je weet niks over cruises, over alle verschillende cruisemaatschappijen en je denkt waarschijnlijk dat een cruise niks  voor jou is omdat het véél te duur is. Heel goed dat je hier bent want ik ga je hier uit de brand helpen.

Ten eerste: een cruise vakantie is voor iédereen.

Het is niet meer zo als vroeger dat een cruise vakantie alleen voor de adel is. Dat is allang verleden tijd. Je hebt tegenwoordig een cruise vakantie voor élk budget. Onder de 1000 euro, tussen de 1000 en 2000, tussen 2000 en 3000 euro en daarboven.

Ten tweede: een stappenplan voor jouw cruise vakantie.

Deze website is er om je te voorzien van alle informatie over cruises en een cruise vakantie. Ik heb twee jaar op een cruiseschip gewerkt en vind dit zo leuk dat ik nadat ik daarmee gestopt ben, nu deze website aan het maken ben met alles over cruises.

Cruise vakantie

Foto:Flickr.com, Chad Sparkes, Sunrise over Bermuda

Hoe werkt het? Stappenplan

Stap 1: zoekveld

Als je informatie ergens over zoekt op mijn website over een cruise vakantie dan kan je in het zoekveld een trefwoord intoetsen en je krijgt dan alle blogberichten te zien over dat onderwerp.

Stel je zoekt dus meer info over een cruise met kids dan toets je dat in bij het zoekveld en dan krijg je mijn blogberichten daarover te zien. Zo kom je erachter welke cruise maatschappijen het beste zijn voor kinderen.

Of als je op zoek bent naar luxe cruises, dan toets je luxe cruises in en krijg je blogberichten daarover te zien.

Stap 2: menu

In het menu bovenaan mijn website kan je al kiezen tussen vaargebied, cruise maatschappijen en je ziet ook een pagina met cruise aanbiedingen. Op al deze pagina’s vind je informatie over dat desbetreffende onderwerp.

Stap 3: Zoek in de categorieën voor een bepaald onderwerp. Ook in de categorieën vind je veel onderwerpen waar je op kan zoeken zodat jij je ideale cruise vakantie kan vinden.

Stap 3: Beantwoord voor jezelf deze vragen

Belangrijk is dat je voordat je gaat zoeken, je deze vragen voor jezelf stelt:

  • Met wie ga ik op cruise vakantie?(alleen, gezin, stel, of vrienden)
  • Wanneer ga ik op cruise vakantie(bv zomervakantie of daarbuiten)
  • Waar wil ik naartoe op cruise vakantie? Heb je bepaalde voorkeur of gewoon waar het mooie weer is:)
  • Hoeveel geld heb ik te besteden?
  • Wil ik een formele of informele cruise vakantie?(Informeel zoek Freestyle cruise)

Nu je wat meer in gedachte hebt wat je wilt kan je ook gerichter zoeken.

Cruise vakantie prijsklasse

Om je een goed idee te geven over de prijs van een cruise vakantie kan je zowiezo in mijn website zoeken op cruise maatschappij. Daar vind je ook informatie.

Lees ook vakantie all inclusive want bij die cruise maatschappijen zit al veel bij de cruise prijs inbegrepen. Maar ik heb hier de gemiddelde prijs genomen en ingedeeld. Maar een cruise vakantie kan je zo duur maken als je zelf wilt! Een binnenhut is namelijk veel goedkoper dan een suite!

Als je geen all inclusive boekt dan komt er nog bij de cruiseprijs op:

  • fooi,
  • eventueel drankenpakket of losse drankjes
  • 15 % of 18 % belasting over de drankjes
  • eventueel vliegticket maar er zijn ook cruise aanbiedingen met vlucht inclusief de prijs

Cruise  tussen 500 – 1500 euro pp

Carnival, Aida, MSC, Norwegian Cruise Lines, Katarina Line, Celestyal Cruises, Hurtigruten, Oceania Cruises, Princess Cruises, Royal Caribbean, Windstar Cruises, Azamara Cruises, Celebrity Cruises, Cunard, Holland Amerika Line, Star Clippers, Disney.

Cruise tussen 1500 en 2500 euro pp:

MSC, Aida, Carnival, Norwegian Cruise Lines, Royal Caribbean, Disney, Crystal Cruises, Hapag Lloyd Cruises,  Cunard, Holland Amerika Line, Regent Seven Seas Cruises, Seabourn,

Cruise boven 2500 euro pp

Seabourn, SilverSea, Ponant, Seadream Yacht Club.

Dit is een globale aangeving en er kan er net onder of boven zitten en hangt ook af van wat voor hut of suite je boekt! Daarom zie je ook sommige cruise maatschappijen bij 2 categorieën staan. Plus de duurdere zijn vaak all inclusive( zie dit blogbericht over Seabourn)

Het is meer voor jou om aan te geven op welke cruise maatschappij je kan zoeken.

Deze prijzen zijn globaal en hier kan geen rechten aan verleend worden. Prijzen worden door cruise maatschappijen aangepast.

Stap 5: Cruise aanbieders

Op elke pagina of blog vind je buttons of linkjes die doorverwijzen naar een cruise aanbieder zoals HCC Cruises, Cruisetravel, Zeetours of Cruisereizen.nl.

Als je daarop klikt dan kom je op die betreffende website en kan je actief naar een leuke cruise vakantie zoeken.

Stap 6: Wil je nog meer informatie met iemand persoonlijk(info avond)?

Er is een informatie avond die georganiseerd word door HCC Cruises in Rotterdam. Op 6 en 20 maart 2018 zijn de eerstvolgende info avonden.

Die op 6 maart gaat over het caribisch gebied, Middellandse zee en andere zonnige bestemmingen en 20 maart gaat het over Alaska , Noord Europa en andere expeditie cruises. Hier kan je al je vragen stellen over cruises.

Klik hier om je op te geven voor deze info avond.

Ook kan je mij altijd een mailtje sturen(eveline@debestecruisegids.nl) en ik zal proberen je vraag te beantwoorden.

Stap 7: Je cruise  boeken

Je kan als je een leuke cruise  gevonden hebt, gewoon via internet boeken. Dat is 100% veilig en super makkelijk. Als je op één van de buttons klikt die je vind in mijn pagina’s of blogbrichten wordt je doorgestuurd naar een cruise aanbieder en op die website kan je zoeken.

Je kan dan bv zoeken op de gewenste datum, of de gewenste bestemming voor je cruise vakantie. En als je dan je gewenste cruise hebt gevonden, kan je die online boeken.

Stap 8: Geniet van elke minuut!

Dan is het zover en zit je lekker op je cruiseschip. Wat kan je dan nog meer dan lekker genieten van je cruise). Want niks is mooier dan de zon in de zee zien zakken vanaf je prive balkon of het zonnedek 😉 Laat je mij weten hoe het was?

Cruise vakantie

Foto:Flickr.com sunset by SLGCKGC

Heb je nog vragen of op- of aanmerkingen? Zet het in het contactveld hieronder, daar is het voor! Alvast bedankt

Dan blijft er voor mij over om je een hele mooie en fijne cruise toe te wensen!

Eveline