Deze cruise vakantie inclusief vlucht mag jij niet missen!

Waarom zou jij een cruise vakantie inclusief vlucht willen maken? Omdat er een heleboel voordelen aan zitten! Die geef ik je hier. Tevens kan je de hoogtepunten van een wel heel bijzondere cruise vakantie inclusief vlucht hier lezen.

Cruise vakantie inclusief vlucht vanaf A’dam

Deze cruise vakantie inclusief vlucht vertrekt vanaf Amsterdam. Je vliegt via Parijs naar Miami. In Miami vertrekt je cruiseschip de MSC Seaside voor een 8 daagse cruise in het Caribisch gebied. Je komt in San Juan, Puerto Rico, St. Thomas, St. Maarten en Nassau(Bahamas). Wat is er allemaal te zien op deze mooie  cruise vakantie inclusief vlucht? Allereerst wil ik je de voordelen van een cruise vakantie inclusief vlucht geven:

Wat zijn de voordelen van deze cruise vakantie inclusief vlucht?

  • Heel logisch natuurlijk, de vlucht naar in dit geval Miami vanaf Amsterdam zit al in de cruiseprijs!
  • Je kan natuurlijk wat verder weg en andere mooie plekken zien, plekken vanwaar je niet makkelijk met je cruise vanuit NL komt.
  • Het is eigenlijk dus gewoon superrelaxt, je hoeft zelf (bijna) niks te regelen alleen de cruise vakantie inclusief vlucht te boeken.

Ik zeg bijna omdat je natuurlijk wel en ESTA(visum USA) moet aanvragen om vanuit Miami met je cruise te vertrekken. Die kan je hier aanvragen.

Waar gaat deze cruise vakantie inclusief vlucht naartoe?

Op deze cruise vakantie inclusief vlucht die ik speciaal voor jou heb uitgezocht ga je naar het Caribisch gebied en wel naar Puerto Rico, St. thomas, St Maarten en Nassau op de Bahama’s! Als eerste kom je aan in San Juan. San Juan is de hoofdstad van Puerto Rico, een eiland in de Caribische zee.  Er zijn nauwe banden met de VS en de VS claimt dat het een “overzeese gemeente” is in hun bezit. Er wordt wel gewoon spaans gesproken. Ook zijn er mensen die engels spreken. Betalen gaat gewoon met de amerikaanse dollar. Er zijn vele bezienswaardigheden op het hele eiland en in San Juan!

Wat is er te zien in San Juan, Puerto Rico?

Natuurlijk zijn er mooie witte stranden! Het ligt niet voor niets in het caribisch gebied:) Ten oosten van San Juan vind je verschillende drukke en minder drukke stranden! Drukke stranden: Playa del Condado. Minder drukke stranden en surfspot: Playa de Ocean Park.

In San Juan zelf vind je mooie oude gebouwen zoals oa het oude spaanse fort San Felipe dat vele aanvallen heeft weten te overleven! Het bevind zich in de mooie oude wijk El Morro en vanaf het fort heb je schitterend uitzicht over de baai en kan je de cruiseschepen voorbij zien varen.

De natuur op Puerto Rico is geweldig mooi en groen! Je kan een uitstapje maken naar het nationale park El Yunque waar je ook de hoogste berg van Puerto Rico vind. De berg is omgeven door vele hectares jungle en schitterende watervallen.

Wat is er te zien in St. Thomas?

De maagdeneilanden in de caribische zee bestaan uit de britse en amerikaanse maagdeneilanden. De hoofdstad van de amerikaanse maagdeneilanden is Charlotte Amelie en ligt op het eiland St. Thomas. Hier leggen veel cruiseschepen aan en ook deze mooie cruise vakantie inclusief vlucht komt daar. Wat is er allemaal te zien en doen op St. Thomas?

Er zijn vele schitterende mooie witte stranden op St. Thomas. Een van de populaire stranden is Megans Bay. Natuurlijk zijn er genoeg plekken waar je ook kan snorkelen.

Als je wat meer meer rust wilt, dan zijn er ook genoeg rustige stranden zoals Brewers Bay. Je neemt dan een lokale bus naar de campus van de  “University of St.Virgin Islands”. Vandaar loop je in een kwartiertje naar Brewers Bay, waar je ook een aantal stalletjes aantreft om wat te eten en te drinken!

Tax free shoppen op je cruise vakantie inclusief vlucht?

In Charlotte Amelie zelf kan je naar het gezellige centrum waar je kan shoppen(tax free), er zijn vele leuke winkeltjes en je vind er ook een markt met allerlei leuke lokale souvenirs en kleding.

Als je zin hebt in een leuke wandeling op je cruise vakantie inclusief vlucht met als toetje een mooi uitzicht dan heb je de keus uit de “99 steps” die eindigen bij een kasteel waar piraat Zwartbaard woonde en ene goed uitzicht had over de baai. Ook kan je wandelen naar “Drake’s seat” vanwaar Sir Frances Drake uitkeek over de schitterende baai ” Megans Bay”.

Wat is er te zien in Philipsburg, St. Maarten?

Na de orkaan in 2017 die veel heeft verwoest op St Maarten wordt er weer hard gewerkt aan de wederopbouw van het eiland en er zijn ook al sinds december 2107 weer cruiseschepen die aanleggen in Philipsburg. Daarom durf ik niet goed aan te geven wat er voor mooie bezienswaardigheden er zijn maar leuke dingen die je kan doen zijn zeker:

  • naar het strand gaan en snorkelen etc kan altijd:) Je kan vanaf het strand snorkelen maar er zijn ook genoeg leuke catamaran snorkel trips!
  • En shoppen en eten want de winkels en restaurants zijn ook weer grotendeels opgebouwd:)
  • Een leuke paardrijtocht door het water!

En het is zo belangrijk dat er weer toeristen komen voor de opbouw van de economie! Dus ga gezellig op deze cruise vakantie inclusief vlucht die ook in St Maarten komt;)

Wat is er te zien in Nassau op de Bahama’s?

Als laatste haven op deze cruise vakantie inclusief vlucht kom je in het mooie Nassau op de Bahamas. Je kan hier natuurlijk taxfree shoppen maar er zijn ook andere leuke dingen te zien en doen. Enkele leuke bezienswaardigheden zijn: Het bekendste strand “Paradise Beach” ligt op het eilandje Paradise Island waar je met een bootje vanaf de cruisepier meteen naartoe kan.

Als je geen zin hebt naar het strand te gaan kan je ook naar Ardastra Gardens & Zoo gaan waar je de mooiste dieren en vogels kan spotten, denk aan vele vogels oa flamingo’s( er zijn ook flamingo shows!), slangen. Maar ook konijnen, varkentjes en ringstaartmakis tref je er aan:) Het adres is: Chippingham Road in Nassau. Openingstijden: elke dag van 09.00 tot 17.00 en de prijs voor volwassenen is 18,50 $ en voor kinderen van 4 tot 11: 9,50 $. Kinderen onder de 3 zijn gratis.

Heb je zin een een stevige wandeling dan kan je de 65 treden die gehakt zijn uit kalkstenen rotsen oplopen en dan eindig je bij Fort Fincastle. Dit is een fort uit 1793 en heeft de vorm van een boeg van een schip. Als je dan nog 225 treden oploopt, dan kom je op het  uitzichtpunt Water Tower met een leuk uitzicht over het eiland! Dont worry, er gaat ook een liftje naar dit uitzichtpunt;)

Wil jij deze cruise vakantie inclusief vlucht boeken?

Vind jij dit een leuke cruise vakantie inclusief vlucht? Wil jij meer info over deze cruise of misschien wel boeken of een andere cruise bekijken? De aanbieding van de cruise vakantie inclusief vlucht vind je bij Zeetours. Klik op de button voor meer info over deze geweldige cruise vakantie inclusief vlucht.

Zeetours

Veel plezier op deze mooie cruise vakantie inclusief vlucht! Laat je mij weten hoe het was? Eveline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.