Cruisevakantie

Cruise vakantie inclusief vlucht

Waarom een cruise vakantie inclusief vlucht maken? De voordelen én nog veel meer lees je hier.

Cruise vakantie inclusief vlucht

Een cruise vakantie inclusief vlucht met vertrek uit Miami, by Andrew Bugera

Wil je een cruise maken maar denk jij dat dat allemaal duur is en niks voor jou? Of weet je niet goed waar je dan naartoe wilt met je cruise? Ik heb hier een mooie cruise vakantie inclusief vlucht voor je opgezocht. De cruise gaat naar het caribisch gebied en je kan hier oa ook lezen wat je daar allemaal voor moois kan zien! Lees lekker verder;)

Cruise vakantie inclusief vlucht vanaf A’dam

Deze cruise vakantie inclusief vlucht vertrekt vanaf Amsterdam. Je vliegt via Parijs naar Miami. In Miami vertrekt je cruiseschip de MSC Seaview voor een 8 daagse cruise in het caribisch gebied. Je komt in San Juan, Puerto Rico, St. Thomas, St. maarten en Nassau(Bahamas). Wat is er allemaal te zien op deze mooie  cruise vakantie inclusief vlucht en wat zijn de voordelen van een cruise vakantie inclusief vlucht?

Voordelen van een cruise vakantie inclusief vlucht?

  • De vlucht naar in dit geval Miami vanaf Amsterdam zit al in de cruiseprijs!
  • Ook een hotelovernachting in Miami én de transfer van en naar het hotel zitten er al bij. Dat scheelt je een hoop geregel, zeker weten!
  • Je kan natuurlijk wat verder weg en andere mooie plekken zien, plekken vanwaar je niet makkelijk met je cruise vanuit NL komt.
  • Het is dus gewoon superrelaxt, je hoeft zelf (bijna) niks te regelen alleen de cruise vakantie inclusief vlucht te boeken. Maar lees eerst even verder;)

Ik zeg bijna omdat je natuurlijk wel en ESTA(visum USA) moet aanvragen om vanuit Miami met je cruise te vertrekken. Die kan je hier aanvragen.

Bezienswaardigheden San Juan, Puerto Rico

Op deze cruise vakantie inclusief vlucht kom je als eerst in San Juan. San Juan is de hoofdstad van Puerto Rico, een eiland in de Caribische zee.  Er zijn nauwe banden met de VS en de VS claimt dat het een “overzeese gemeente” is in hun bezit. Er wordt wel gewoon spaans gesproken. Ook zijn er mensen die engels spreken. Betalen gaat gewoon met de amerikaanse dollar. Er zijn vele bezienswaardigheden op het hele eiland en in San Juan!

Wat is er te zien in San Juan, Puerto Rico?

Natuurlijk zijn er mooie witte stranden! Het ligt niet voor niets in het caribisch gebied:) Ten oosten van de San Juan vind je verschillende drukke en minder drukke stranden! Drukke stranden: Playa del Condado. Minder drukke stranden en surfspot: Playa de Ocean Park.

Cruise vakantie inclusief vlucht

Een strand bij San Juan, Puerto Rico by Kathrin Broker

Cruise vakantie inclusief vlucht

The beach at San Juan Del Sur by Byron Howes

In San Juan zelf vind je mooie oude gebouwen zoals oa het oude spaanse fort San Felipe dat vele aanvallen heeft weten te overleven! Het bevind zich in de mooie oude wijk El Morro en vanaf het fort heb je schitterend uitzicht over de baai en zie je de cruiseschepen voorbij varen!

Cruise vakantie inclusief vlucht

Cruise vakantie inclusief vlucht

Uitzicht over de baai en het fort El Morro in San Juan, Edwin Rodriguez en Grant Eaton.

De natuur op Puerto Rico is geweldig mooi en groen! Je kan een uitstapje maken naar het nationale park El Yunque waar je ook de hoogste berg van Puerto Rico vind. De berg is omgeven door vele hectares jungle en schitterende watervallen.

Cruise vakantie inclusief vlucht

Cruise vakantie inclusief vlucht

Het uitzicht vanaf El Yunque en lekker badderen onder een waterval;) by Viator.com en Lilszeto.

Bezienswaardigheden St. Thomas

De maagdeneilanden in de caribische zee bestaan uit de britse en amerikaanse maagdeneilanden. De hoofdstad van de amerikaanse maagdeneilanden is Charlotte Amelie en ligt op het eiland St. Thomas. Hier leggen veel cruiseschepen aan en ook deze mooie cruise vakantie inclusief vlucht komt daar. Wat is er allemaal te zien en doen op St. Thomas?

Er zijn vele schitterende mooie witte stranden op St. Thomas. Een van de populaire stranden is Megans Bay. Natuurlijk zijn er genoeg plekken waar je ook kan snorkelen.

Cruise vakantie inclusief vlucht

Megans Beach op St. Thomas

Maar als je wat meer meer rust wilt, dan zijn er ook genoeg rustige stranden zoal;s Brewers Bay. Je neemt dan een lokale bus naar de campus van de  “University of St.Virgin Islands”. Vandaar loop je in een kwartiertje naar Brewers Bay, waar je ook een aantal stalletjes aantreft om wat te eten en te drinken!

Tax free shoppen in St. Thomas

In Charlotte Amelie zelf kan je naar het gezellige centrum waar je kan shoppen(tax free), er zijn vele leuke winkeltjes en je vind er ook een markt met allerlei leuke lokale souvenirs en kleding.

Cruise vakantie inclusief vlucht

Het lokale marktje in Charlotte Amelie, St. Thomas

Als je zin hebt in een leuke wandeling op je cruise vakantie inclusief vlucht met als toetje een mooi uitzicht dan heb je de keus uit de “99 steps” die eindigen bij een kasteel waar piraat Zwartbaard woonde en ene goed uitzicht had over de baai. Ook kan je wandelen naar “Drake’s seat” vanwaar Sir Frances Drake uitkeek over de schitterende baai ” Megans Bay”.

De “99 steps” aangelegd in 1750 met stenen uit Denemarken zijn er in werkelijkheid 103 🙂 by MizieB

“Drake’s Seat” by Robert English

Cruise vakantie inclusief vlucht

Megans Bay en het uitzicht vanaf “Drake’s Seat” by Yabi

Bezienswaardigheden Philipsburg, St. Maarten

Na de orkaan in 2017 die veel heeft verwoest op St Maarten wordt er weer hard gewerkt aan de wederopbouw van het eiland en er zijn ook al sinds december 2107 weer cruiseschepen die aanleggen in Philipsburg. Daarom durf ik niet goed aan te geven wat er voor mooie bezienswaardigheden er zijn maar leuke dingen die je kan doen:

  • naar het strand gaan en snorkelen etc kan altijd:) Je kan vanaf het strand snorkelen maar er zijn ook genoeg leuke catamaran snorkel trips!
  • En shoppen en eten want de winkels en restaurants zijn ook weer grotendeels opgebouwd:)
  • Een leuke paardrijtocht door het water!

En het is zo belangrijk dat er weer toeristen komen voor de opbouw van de economie! Dus ga gezellig op deze cruise vakantie inclusief vlucht die ook in St Maarten komt;)

Cruise vakantie inclusief vlucht

Paardrijden op St maarten by eefje74

Cruise vakantie inclusief vlucht

Het strand bij Philipsburg, St Maarten by Terry Woodley

Cruise vakantie inclusief vlucht

Snorkelen vanaf het strand of met een boottrip kan ook:) by Matt Champlin

Cruise vakantie inclusief vlucht

Cruiseschepen in Philipsburg, St Maarten by Dale Morton

Bezienswaardigheden Nassau, Bahamas

Als laatste haven op deze cruise vakantie inclusief vlucht kom je in het mooie Nassau op de Bahamas.

Cruise vakantie inclusief vlucht

Nassau op de Bahamas by Ricardo Mangual

Je kan hier natuurlijk taxfree shoppen maar er zijn ook andere leuke dingen te zien en doen. Enkele leuke bezienswaardigheden zijn: Het bekendste strand “Paradise Beach” ligt op het eilandje Paradise Island waar je met een bootje vanaf de cruisepier meteen naartoe kan.

Cruise vakantie inclusief vlucht

Paradise Beach op de Bahamas by Striderv.

Als je geen zin hebt naar het strand te gaan kan je ook naar Ardastra Gardens & Zoo gaan waar je de mooiste dieren en vogels kan spotten, denk aan vele vogels oa flamingo’s( er zijn ook flamingo shows!), slangen. Maar ook konijnen, varkentjes en ringstaartmakis tref je er aan:) Het adres is: Chippingham Road in Nassau. Openingstijden: elke dag van 09.00 tot 17.00 en de prijs voor volwassenen is 18,50 $ en voor kinderen van 4 tot 11: 9,50 $. Kinderen onder de 3 zijn gratis.

Cruise vakantie inclusief vlucht

Een ringstaartmaki die ook te zien is in de Ardastra Gardens & Zoo in Nassau by Charmfocus

Heb je zin een een stevige wandeling dan kan je de 65 treden die gehakt zijn uit kalkstenen rotsen oplopen en dan eindig je bij Fort Fincastle. Dit is een fort uit 1793 en heeft de vorm van een boeg van een schip. Als je dan nog 225 treden oploopt, dan kom je op het  uitzichtpunt Water Tower met een leuk uitzicht over het eiland! Dont worry er gaat ook een liftje naar dit uitzichtpunt;)

Cruise vakantie inclusief vlucht

Fort Fincastle in Nassau by Ricardo Mangual

Cruise vakantie inclusief vlucht

De Queen’s stairs oftewel de 66 treden die zijn uitgehakt door slaven tussen 1793 en 1794 en die zouden moeten dienen als directe route tussen Fort Fincastle en Nassau City! Foto by Arctic Whirlwind.

Cruise vakantie inclusief vlucht boeken?

Vind jij dit een leuke cruise vakantie inclusief vlucht? Wat ook leuk is, dat er een hotelovernachting in Miami en de transfer van en naar het hotel in de prijs zit! Dus kan je Miami ook nog even onveilig maken;) Geintje hoor 🙂 Wil jij meer info over deze cruise of misschien wel boeken of een andere cruise bekijken? Klik dan hieronder bij HCC Cruises of één van de andere cruise aanbieders. De aanbieding van de cruise vakantie inclusief vlucht vind je onder de knop van HCC!

HCC Cruises, Cruisetravel, Kras.nl, Zeetours

Veel plezier Eveline

Leave a Comment: