Cruise tour top 10

Voor, na of tijdens je cruise is het natuurlijk super leuk om een interessante cruise tour te maken. Maar wil jij niet met 50 man in een cruise shuttle bus zitten naar de zoveelste bezienswaardigheid? Wil jij zelf bepalen wat je gaat doen en met wie op je cruise? Wil jij de lokale bevolking steunen? Lees dan vooral even verder.. De cruise tour top 10 staat voor je klaar!

Cruise tour
Foto: Api abroad

Cruise tour 10: Napels fietstour

Deze leuke interessante cruise tour is erg in trek. Mocht je in Napels komen met je cruise dan raad ik aan om deze cruise tour van te voren te boeken. Je ziet de leukste en beste plekken van Napels met een Nederlands sprekende gids die Napels goed kent. Zo kom je oa bij het koninklijk paleis en de heuvel van Posilipo. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over de baai van Napels. De gids weet de fietspaden van Napels goed te vinden zodat je op je gemak kan genieten van al het moois wat je ziet zonder je druk te maken te verdwalen! Deze fiets tocht door Napels is een prachtige manier om de stad in een paar uur goed te leren kennen.

Fietstour in Napels

Cruise tour 9 : Athene Ride & bite fietstour

Athene is een populaire (vertrek)haven voor veel cruises in de Middellandse Zee. Mocht je daar komen of vertrekken met je cruise geniet dan ook even van het heerlijke Griekse eten op deze leuke cruise tour: de Athene Ride & Bite fietstour! Met een lokale Nederlandse gids bezoek je 3 Griekse restaurantjes en proef je natuurlijk de Griekse lekkernijen ( tapas). Genoeg voor een heel diner! Ook fiets je een leuke tocht door Athene.

Bite & Ride fiets tour in Athene.

Cruise tour 8 : Malaga prive fietstour

Menig cruiseschip komt ook in Malaga. Dat is niet voor niks, het is een supermooie stad met veel bezienswaardigheden. Wil je deze zien in je eigen groepje op de fiets? Boek dan deze leuke prive fiets tour met Nederlandse gids in Malaga voordat je op cruise gaat. Dan weet je zeker dat je iets leuks te doen hebt in deze mooie Spaanse stad!

Malaga prive fiets tour.

Cruise tour 7 : Kopenhagen in t kort

Ja, ook Kopenhagen heeft een leuke fietstour 🙂 En wel de Kopenhagen in t kort fietstour. Met de gezellige Engels sprekende gids Soren kom je langs de mooiste,leukste en mooiste verborgen plekken van deze gezellige stad!

Kopenhagen in t kort fietstour.

De Little Havana wandeltour Miami

We gaan even op de voet verder en wel in Miami. Voordat je op een cruiseschip stapt in Miami of misschien wel na je cruise moet je dit echt even doen! Miami heeft een hele leuke wijk, namelijk Little Havana. Hier ruik, proef, zie en voel je Cuba. En op deze Little Havana wandeltour onder leiding van een echte locale leer je een echte Cubaanse sigaar rollen, proef je mojito en drink je echte Cubaans espresso met een lekker gebakje!

Little Havana wandeltour Miami

Stockholm prive fietstour

We gaan weer fietsen. Dit keer in Stockholm. Ook Stockholm is een bekende stop op veel cruises naar de Oostzee. En Stockholm is een super leuke gezellige stad met een mooie oude wijk. Je fietst met je eigen prive groep dus je kan de fietstocht op jullie eigen wensen afstemmen met de gids die Nederlands, Engels en Duits spreekt! Zo kan je bv met ene stel vrienden die je op het cruiseschip hebt leren kennen een leuke fietstocht maken. De gids laat jullie alle highlights van Stockholm zien en geeft natuurlijk een leuke tip voor een gezellig restaurantje om na het fietsen te eten!

Stockholm prive fietstour

Cruise tour 4: St. Petersburg wandeltour

We blijven nog even in de Oostzee en gaan verder richting St. Petersburg. Deze geweldige stad heb ik ook mogen zien met de Seabourn en geloof mij, deze stad is geweldig! Er zijn zoveel mooie dingen te zien. En die kan je het beste zien met een zeer deskundige lokale gids die jou al wandelend meeneemt naar de mooiste bezienswaardigheden van St. Petersburg. Je bezoekt op deze wandeltour het winterpaleis, de Isaac kathedraal en de Hermitage. Daarna kan je natuurlijk nog zelf verder op pad. De gids spreekt engels en je krijgt ook een lekkere lokale lunch! Let wel even op dat je een visum aanvraagt voor St. Petersburg. Dat kan hier!

Het beste van St.Petersburg wandeltour

De Rotterdam steptocht!

Er zijn natuurlijk ook vele cruises die in Rotterdam vertrekken en aankomen! Wat is er nou leuker om deze wereldstad op een originele en ontspannen manier te ontdekken? Op de Rotterdam steptocht ga je op lichte steps de stad door waardoor het een leuke ontspannen tocht wordt. De lokale gids begeleid je en laat je alle leuke plekken van Rotterdam zien.

De Rotterdam steptocht

Cruise tour 2 : Barcelona fietstocht

Eén van de meest populaire cruise tours is deze fietstocht door Barcelona. Barcelona is namelijk een perfecte stad om te fietsen met superveel fietspaden. Ook op deze prive fietstocht fiets je met je eigen groepje en kan de fietstocht aangepast worden aan jullie wensen. De lokale gids spreekt Nederlands en kent Barcelona als geen ander. Er zijn ook kinderfietsen verkrijgbaar en kinderzitjes! Echt een aanrader deze cruise tour!

Barcelona prive fietstour

Cruise tour 1 : Amsterdam prive rondleiding

Natuurlijk is de cruise tour die op nummer 1 staat in Amsterdam. Als je deze stad denkt te kennen dan zijn er altijd nog plekken die je niet kent:) Boek deze prive rondleiding en daarna ken je echt alles! De gids is zeer ervaren en kent Amsterdam van onder tot boven. Doen deze cruise tour voor, na of tijdens je cruise!

Amsterdam prive rondleiding

Voordelen van een ( prive) cruise tour?

Wat is het voordeel van een cruise tour die je zelf boekt en niet op het cruiseschip? Ik heb niks tegen de excursies die worden aangeboden op de cruiseschepen hoor en als je een leuke ziet moet je die ook gewoon boeken maar met een cruise tour die je bv via Cityspotters boekt:

  • Steun je meer de lokale bevolking.
  • Ga je alleen, met zijn tweetjes of een kleine groep op pad.
  • Ben je meer weg van de massa ‘s mensen waarmee je in de shuttlebus zit van de cruisemaatschappij.
  • Kom je meer in contact met de lokale bevolking.

Veel plezier op je cruise tour! Eveline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.