Cruise en Maritime Voyages

Cruise en Maritime Voyages
CMV. Foto: I fuchs

Wat zijn de overige kenmerken van deze “Adults only” cruisemaatschappij Cruise en Maritime Voyages?

Cruise en Maritime Voyages is echt Engels

En dit zie je terug aan boord met de echte Engelse High Tea dat het natuurlijk een echt Engels tintje geeft. Cruise en Maritime Voyages is een Engelse cruisemaatschappij met kleine tot middelgrote klassieke cruiseschepen. De grootste is de MS Columbus voor 1400 gasten. Dan heb je de iets kleinere MS Magellan( 1250). De MS Vasco Da Gama is voor 1220 gasten. En de MS Marco Polo is voor 800 gasten. De MS Astor en MS Astoria zijn de kleinste en hebben ruimte voor 600 en 550 gasten. Kleine en middelgrote cruiseschepen met een tikje Engelse sfeer, mooie routes met kleinere havens, veel entertainment aan boord én aan wal in de vorm van goed excursies. Niet voor niks heeft Cruise en Maritime Voyages al een paar nomitaties en prijzen in de wacht gesleept voor de top 5 midship cruises en voor de top 5 cruise excursies

Cruise en Maritime Voyages
De MS Magellan. Foto: Anne en David

Vanaf 16 jaar en ouder

Ook een kenmerk van Cruise en Maritime Voyages is dat men zich richt op Adults only. Dat wil zeggen iedereen van 16 jaar en ouder mag mee op cruise. Fijn voor mensen die niet van (kleine) kinderen houden tijdens hun cruise.

Cruise en maritime Voyages vertrekt veel vanuit NL

Veel cruises van deze cruisemaatschappij met een wat klassieke Engelse stijl maar toch een gezellige sfeer vertrekken ook uit NL. In Amsterdam en Rotterdam ben je zo dus je hoeft niet ver te reizen om op een mooie cruise te gaan. Natuurlijk zijn er ook veel cruises die in Engeland vertrekken.

Veel entertainment aan boord én aan wal!

Je hoeft je niet te vervelen. Er zijn vele grote shows, cabaretvoorstellingen, klassieke voorstellingen, lezingen en bijvoorbeeld ook verschillende workshops( koken, creatieve onderwerpen) om je overdag bezig te houden( voor als je even niet met je boek bij het zwembad wilt liggen). En in de havens waar je aanlegt hoef je je ook niet te vervelen want overal zijn mooie excursies waar je de lokale omgeving en tradities beter mee leert kennen. Zoals bv op zoek naar het Noorderlicht of het altijd interessante St. Catherine Palace in St. Petersburg.

Meer info over Cruise en Maritime Voyages

  • Klassieke middelgrote en kleine cruiseschepen
  • Doelgroep Adults only (vanaf 16 jaar)
  • Engelse High Tea, late night snacks en zelf service koffie en thee gedurende de dag zijn inbegrepen in de cruiseprijs.
  • Ontbijt en lunch is open zitting. Voor het diner zijn twee vaste zittingen, vroeg en laat. je wordt ingedeeld bij check in als je dit niet van te voren hebt aangegeven.
  • Veel entertainment ( shows, cabaret, workshops, lezingen) aan boord en
  • mooie excursies aan de wal
  • Drankenpakket, fooi, excursies en diner in een specialiteitenrestaurant is niet inbegrepen bij de cruiseprijs.

Cruise boeken?

Info Of Boeken Bij Kras.nl