Cruise aanbieders

Hier zijn alle cruise aanbieders op een rijtje. Zij bieden alle goede rivier-, mini- en zeecruises aan. Ook hebben sommige andere leuke vakanties! Kijk op je gemak even rond!

Mini cruise aanbieders: AD webwinkel

De webwinkel van het Ad heeft ook leuke minicruises in het assortiment waaronder naar Leeds en York in Engeland. Daarnaast bieden zij leuke daguitjes aan.


Cruise aanbieders: BBI Travel

BBI Travel is de enige cruise aanbieder die gespecialiseerd is voor vakanties in Ierland, Ijsland, Noorwegen, Zweden, Finland en Canada. Ook voor de Hurtigruten cruises, die mooie cruises met oa de postboot langs de Noorse kust moet je bij BBI Travel zijn. Zij vertegenwoordigen deze Noorse cruisemaatschappij in NL. Voor een mooie cruise naar bv het Noorderlicht moet je hier zijn 😉 Klik hier voor Bbi Travel.

Cruise aanbieders: Captaincruise

Captaincruise

Captain cruise is één van de cruise aanbieders die online mooie cruises aanbied over de hele wereld. Zij hebben een mooi kantoor in Naaldwijk vanwaar zij werken en zij geven de laagste prijsgarantie en toch de beste service. De website is in Engels en Nederlands. Kijk dus snel even bij Captain cruise!

Cruise aanbieders: Cruisereizen.nl

Cruise aanbieders

Cruisereizen.nl heeft een mooie, snelle website met heel veel cruises over de hele wereld. Je kan gemakkelijk een cruise uitzoeken en dan een offerte aanvragen. Echt online boeken gaat wat moeizamer. Cruisereizen heeft een leuke informele manier van werken. Van alle cruise aanbieders geven ook zij de laagste prijsgarantie. Kijk dus ook bij Cruisereizen voor mooie cruises.

Rivier cruise aanbieders: De Jong Intra

Cruise aanbieders
De Jong Intra

Een specialist in riviercruises, busreizen en nog veel meer! Wintersport, campings, stedentrips, zonvakanties, autovakanties, busreizen, rondreizen en verre reizen, kerstmarkten etc. Dat allemaal voor een goede prijs. Kijk ook hier bij De Jong Intra voor een mooie rivier cruise of een ander soort vakantie.

Cruise aanbieders: Dreamlines

Dreamlines vind ik ook één van de beste cruise aanbieders waar je makkelijk online ene cruise kan boeken. Echt heel veel keuze en veel uitleg over alles wat er bij komt kijken. En heeft ook een leuke blog! Kijk dus ook hier bij Dreamlines voor een leuke cruise.

Kras

Cruise aanbieders
Kras.nl

Ook een bekende cruise aanbieder is Kras.nl. Naast cruises en riviercruises bied Kras nog veel meer aan. De website vind ik echt super overzichtelijk en ook hier kan je heel makkelijk een cruise of ander soort reis online boeken. Ook dus even krassen, krassen, krassen bij Kras.nl 😉

Oad

Cruise aanbieders

Oad is net als De Jong Intra één van de cruise aanbieders die mooie riviercruises en mini cruises aanbieden. Daarnaast hebben zij tal van andere mogelijkheden zoals busreizen, zonvakanties, wintersport, stedentrips, mini cruises etc. Een hele bekende in de reiswereld. Reden om ook bij Oad te kijken.

Cruise aanbieders: Stip reizen

Cruise aanbieders
Stipreizen

Dit vind ik zelf één van de cruise aanbieders met de makkelijkste website om online een cruise te boeken. Ze geven zelf ook aan dat je bij hun makkelijk en goedkoop een cruise( of ander soort vakantie) kan boeken. Er is niet superveel keus maar de bekendste cruise maatschappijen staan erop en er is een leuke keuze uit mooie cruises. Kijk dus hier bij Stip reizen voor een mooi cruise( of een ander soort vakantie want dat bieden ze ook aan!)

Cruise aanbieder: Zeetours

Cruise aanbieders

Zeetours heeft echt heel veel keus in zeecruises en riviercruises. Dat is echt een pluspunt. Ook kan je makkelijk een online boeking maken. Dat geven zij zelf ook aan op de website en dat is dus ook zo. Hoewel bij sommige cruises je alleen een offerte kan aanvragen. Maar over het algemeen een overzichtelijke website vind ik zelf. Neem op je gemak een kijkje bij Zeetours.

Eén van de weinige cruise aanbieders met eigen cruiseschepen: Tui.nl

Cruise aanbieders

Tui.nl heeft ook een hele overzichtelijke website om een mooie vakantie te boeken. Of dit nou een cruise, riviercruise, zonvakantie, stedentrip, rondreis, vakantiehuis, wintersport, een verre reis, een sportreis of gewoon een los ticket is, ze hebben het allemaal! En voor een mooie prijs. Ook is TUI één van de weinige cruise aanbieders die zelf meerder cruiseschepen hebben rondvaren. Ze heten Mein Schiff en je mooie all inclusive cruises mee kan maken over de hele wereld. Zeker de moeite waard om Tui hier even te checken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.