Cruise aanbieders op een rijtje

Hier zijn alle cruise aanbieders op een rijtje. Zij bieden alle goede rivier-, mini- en zeecruises aan. Ook hebben sommige andere leuke vakanties!Kijk op je gemak even rond!

Cruise aanbieders: Captaincruise

Captaincruise

Captain cruise is één van de cruiseaanbieders die online mooie cruises aanbied over de hele wereld. Zij hebben een mooi kantoor in Naaldwijk vanwaar zij werken en zij geven de laagste prijsgarantie en toch de beste service. Van de rederijen die zij tonen zijn niet overal cruises van te krijgen. Ook is de website in Engels en Nederlands wat soms verwarrend kan zijn. Wat wel leuk is dat ze ook riviercruises aanbieden van Arosa. Kijk dus snel even bij Captain cruise!

Cruise aanbieders: Cruisereizen.nl

Cruise aanbieders

Cruisereizen.nl heeft een mooie, snelle website met heel veel cruises over de hele wereld. Je kan gemakkelijk een cruise uitzoeken en dan een offerte aanvragen. Echt online boeken gaat wat moeizamer. Cruisereizen heeft een leuke informele manier van werken. Van alle cruise aanbieders geven ook zij de laagste prijsgarantie. Kijk dus ook bij Cruisereizen voor mooie cruises.

Cruise aanbieders: Cruisetravel

Cruise aanbieders

Cruisetravel heeft de website vernieuwd en ziet er veel beter en overzichtelijker uit. Eén van de cruise aanbieders met heel veel cruises die ook makkelijk online te boeken zijn. Je krijgt na het kiezen van een cruise een keuze, of je vraagt een offerte aan, of je boekt meteen online! Wel zo makkelijk. Kijk dus ook even bij Cruisetravel.

Rivier cruise aanbieders: De Jong Intra

Cruise aanbieders
De Jong Intra

Een specialist in riviercruises, busreizen en nog veel meer! Wintersport, campings, stedentrips, zonvakanties, autovakanties, busreizen, rondreizen en verre reizen, kerstmarkten etc. Dat allemaal voor een goede prijs. Kijk ook hier bij De Jong Intra voor een mooie rivier cruise of een ander soort vakantie.

Cruise aanbieders: Dreamlines

Dreamlines vind ik ook één van de beste cruise aanbieders waar je makkelijk online ene cruise kan boeken. Echt heel veel keuze en veel uitleg over alles wat er bij komt kijken. En heeft ook een leuke blog! Kijk dus ook hier bij Dreamlines voor een leuke cruise.

Cruise aanbieders: HCC Cruises

Een hele leuke deze HCC Cruises. Vind ik één van de gezelligste cruise aanbieders én hebben hele mooie cruises over de hele wereld. En professioneel. Zij hebben ook regelmatig cruise bijeenkomsten waar van alles wordt uitgelegd over cruises. Er staat ook op de website dat zij staan voor duidelijkheid en transparantie en dat klopt. Je kan veel info over van alles over cruises vinden. Over het algemeen kan je prima een cruise online boeken. Kijk zelf: hier bij HCC Cruises.

Kras

Cruise aanbieders
Kras.nl

Ook een bekende cruise aanbieder is Kras.nl. Naast cruises en riviercruises bied Kras nog veel meer aan. De website vind ik echt super overzichtelijk en ook hier kan je heel makkelijk een cruise of ander soort reis online boeken. Ook dus even krassen, krassen, krassen bij Kras.nl 😉

Riviercruise aanbieders: Oad

Cruise aanbieders

Oad is net als De Jong Intra en Peter Langhout één van de cruise aanbieders die mooie riviercruises en mini cruises aanbieden. Daarnaast hebben zij tal van andere mogelijkheden zoals busreizen, zonvakanties, wintersport, stedentrips, mini cruises etc. Een hele bekende in de reiswereld. Reden om ook bij Oad te kijken.

Peter Langhout Reizen

Cruise aanbieders

Op zoek naar een mini cruise Londen of een mooie rivier cruise? Ook bij Peter Langhout vind je het beste aanbod van deze cruises. Daarnaast hebben zij all inclusive reizen, fietsreizen, busreizen, autovakanties en reizen naar Disney land Parijs! Kijk ook zeker hier bij Peter voor leuke aanbiedingen!

Cruise aanbieders: Stip reizen

Cruise aanbieders
Stipreizen

Dit vind ik zelf één van de cruise aanbieders met de makkelijkste website om online een cruise te boeken. Ze geven zelf ook aan dat je bij hun makkelijk en goedkoop een cruise( of ander soort vakantie) kan boeken. Er is niet superveel keus maar de bekendste cruise maatschappijen staan erop en er is een leuke keuze uit mooie cruises. Kijk dus hier bij Stip reizen voor een mooi cruise( of een ander soort vakantie want dat bieden ze ook aan!)

Cruise aanbieder: Zeetours

Cruise aanbieders

Zeetours heeft echt heel veel keus in zeecruises en riviercruises. Dat is echt een pluspunt. Ook kan je makkelijk een online boeking maken. Dat geven zij zelf ook aan op de website en dat is dus ook zo. Hoewel bij sommige cruises je alleen een offerte kan aanvragen. Maar over het algemeen een overzichtelijke website vind ik zelf. Neem op je gemak een kijkje bij Zeetours.

Eén van de weinige cruise aanbieders met eigen cruiseschepen: Tui.nl

Cruise aanbieders

Tui.nl heeft een hele overzichtelijke website om een mooie vakantie te boeken. Of dit nou een cruise, riviercruise, zonvakantie, stedentrip, rondreis, vakantiehuis, wintersport, een verre reis, een sportreis of gewoon een los ticket is, ze hebben het allemaal! En voor een mooie prijs. Ook is TUI één van de weinige cruise aanbieders die zelf twee cruiseschepen hebben rondvaren de Mein Schiff 1 en 2, waar je mooie all inclusive cruises mee kan maken over de hele wereld. Zeker de moeite waard om Tui hier even te checken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.