Wil Jij Goed Voorbereid Op Cruise?

Vul je naam en email in en je ontvangt  Gratis 20 CRUISE OPSTARTTIPS! 


Tevens blijf je wekelijks op de hoogte van het laatste cruise nieuws.


Voor het eerst een cruise maken

Ga jij voor het eerst een cruise maken? Maak deze 7 fouten niet!

Voor het eerst een cruise maken doe je als het goed is maar één keer:) Daarom wil ik dat je het goed doet en dan is het belangrijk dat je deze 7 fouten NIET maakt. Ik ga hier fouten opnoemen die men maakt wanneer mensen voor het eerst een cruise maken.Ga jij ook voor het eerst een cruise maken? Dan is het heel belangrijk dat je even doorleest, het kost maar een paar minuten!Lees meer..

Holland America Lijn

Waarom een Holland America Lijn cruise maken? Klik hier!

Heb je gehoord van de Holland America Lijn? Deze van origine nederlandse cruisemaatschappij bestaat inmiddels al meer dan 150 jaar. Des te meer reden om hier de beste redenen te omschrijven om een cruise te maken met Holland America Lijn.Lees meer..

Cruisevakantie

Wat zijn de 3 grootste vooroordelen van een cruisevakantie?

Hier lees je de 3 grootste vooroordelen over een cruisevakantie. Dus pak een bakje koffie, lees lekker verder en dan kan je daarna met een gerust hart je koffer inpakken:)Lees meer..

Cruise vanaf Nederland

Cruise vanaf Nederland maken? Klik hier voor de voordelen!

Er zitten verschillende voordelen aan het maken van een cruise vanaf Nederland. Vooral als je nog nooit eerder een cruise hebt gemaakt dan is het handig dat je doorleest. Ik noem hier enkele voordelen van een cruise vanaf Nederland en enkele mooie bestemmingen. Lees lekker verder!Lees meer..

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line cruise maken? Lees hier waarom!

Waarom moet je een cruise maken Norwegian Cruise Line maken? Hier vind je meer informatie waardoor jij een betere keus kan maken uit het grote aanbod van cruise maatschappijen. Pak een bakje koffie en lees lekker verder. Het duurt maar een paar minuten!Lees meer..

Pullmantur

5 Redenen om een cruise met Pullmantur te maken!!

Waarom een cruise maken met Pullmantur? Hier vertel ik je meer over deze gezellige kleine spaanse cruisemaatschappij. Pak een kopje koffie erbij en lees lekker verder!Lees meer..

Luxe cruise

Wat is een luxe cruise?

Eén van de redenen dat ik deze website heb opgezet is om cruises meer onder de aandacht van de nederlanders te brengen. Want een cruise is en blijft een supermooie manier van vakantie houden. Helaas is er nog een te hoge drempel denk ik soms in NL om een luxe cruise te boeken. Daarom vertel ik je er hier wat meer over en wat je allemaal kan verwachten. Lees lekker verder:)Lees meer..

Cruise vanuit Miami

Waarom mag jij deze cruise vanuit Miami niet missen?

Waarom moet jij een cruise vanuit Miami naar de exotische Bahama’s, Jamaica, het indrukwekkende Cuba en de Kaaimaleilanden maken? Lees hier de hoogtepunten van alle havens op deze schitterende cruise vanuit Miami. En die wil jij niet missen;)Lees meer..

Cruise Bergen

Cruise Bergen in Noorwegen maken? De hoogtepunten!

Iedereen heeft weleens van de stad Bergen gehoord denk ik in Noorwegen. Misschien ben jij er al een keer geweest maar misschien ook niet? Het is een zeker een leuk idee om een cruise Bergen te maken. Je ziet dan naast het mooie Bergen nog veel meer moois van de noorse kust. In dit bericht vind je alvast de hoogtepunten van je cruise Bergen! Pak alvast een lekker bakje koffie of thee erbij en lees even verder. Het kost je hooguit een paar minuten.Lees meer..

Fooi

Fooi aan boord van een cruiseschip? Klik hier voor alle info!

Wil jij weten hoe het zit met de fooi aan boord en de servicetoeslag? Hier vind je per rederij de info wat je moet betalen en hoeveel. Lees snel verder:) Laatste update: 11/11/2018Lees meer..

Cruise met Aida

De 5 redenen om een cruise met Aida te maken lees je hier!

Waarom zou je een cruise met Aida maken en niet met een andere cruisemaatschappij? Er zijn er namelijk zoveel en iedere cruisemaatschappij heeft zo zijn eigen doelgroep. Naast de mooie rode lippen zijn er  nog veel meer redenen om een cruise met Aida te maken:) Ga er even bij zitten en lees lekker verder.

Cruise met Aida

De mooie rode lippen van Aida zijn om te zoenen;) by Tom Jutte

Lees meer..

Beste tijd om te cruisen

Wat is de beste tijd om te cruisen?

De beste tijd om te cruisen hangt af van je cruise bestemming.  Want wat is bijvoorbeeld de beste tijd om te cruisen als je het noorderlicht wilt zien? Of de pinguins op Antarctica? Pak een bakje koffie erbij en lees lekker verder. Het kost maar een paar minuutjes!

Beste tijd om te cruisen

Lees meer..

De hoogtepunten van Nassau op je cruise Bahamas vanuit Miami!

Wil jij een mooie cruise Bahamas vanuit Miami maken maar wil jij eigenlijk wel weten wat er te zien en doen is in Nassau? (naast tax free shoppen 😉 Lees dan verder, het duurt maar een paar minuutjes. Hier vind je info over de belangrijkste cruisehaven Nassau en de hoogtepunten van Nassau op een cruise Bahamas vanuit Miami!

Cruise Bahamas vanuit Miami

Het ” Parliament Square” in Nassau by Jim Griffin

Lees meer..

Cruisevakantie

Cruise vakantie inclusief vlucht

Waarom een cruise vakantie inclusief vlucht maken? De voordelen én nog veel meer lees je hier.

Cruise vakantie inclusief vlucht

Een cruise vakantie inclusief vlucht met vertrek uit Miami, by Andrew Bugera

Wil je een cruise maken maar denk jij dat dat allemaal duur is en niks voor jou? Of weet je niet goed waar je dan naartoe wilt met je cruise? Ik heb hier een mooie cruise vakantie inclusief vlucht voor je opgezocht. De cruise gaat naar het caribisch gebied en je kan hier oa ook lezen wat je daar allemaal voor moois kan zien! Lees lekker verder;)

Lees meer..

Cruise naar Noorwegen vanuit rotterdam

Waarom een cruise naar Noorwegen vanuit Rotterdam maken?

Misschien wil jij een cruise maken, dichtbij huis vertrekken en het liefst naar Noorwegen omdat jij gehoord hebt dat dat daar zo mooi is? Lees dan even verder want hier vind je minstens 4 goede redenen om een cruise naar Noorwegen vanuit Rotterdam te maken!Lees meer..

1 2 3 7