Cruise aanbiedingen

Wil Jij Goed Voorbereid Op Cruise?

Vul je naam en email in en je ontvangt  Gratis 20 CRUISE OPSTARTTIPS! 


Tevens blijf je op de hoogte van het laatste cruise nieuws.


Een cruise Turkije maken? Klik hier voor de hoogtepunten!

Waarom een cruise Turkije maken?

Als het in Nederland slecht weer is, dan snak je natuurlijk naar de zon en wil je er graag op uit! Waarom zou je geen cruise Turkije maken? Daar is het bijna het hele jaar mooi weer en zeker warmer dan in NL:) En het voordeel van een cruise is dat je maar één keer je tas hoeft uit te pakken en je wel (bijna)elke dag op een andere mooie plek komt.

Cruise Turkije

www.Flickr.com, Istanboel en de brug die oost en west met elkaar verbind by mrlovato

Ik ga je hier de hoogtepunten vertellen van een cruise Turkije en ook welke voorzorgsmaatregelen je moet treffen. Dus ga lekker zitten, pak even een bakje koffie en lees lekker verder. Het duurt maar een paar minuutjes!

Ben jij de vaste dining room ook beu? Ga dan voor een freestyle cruise!

Heb je weleens een cruise gemaakt maar vond jij het ook zo vervelend dat je elke dag op dezelfde tijd moest eten met dezelfde mensen aan dezelfde tafel? Dan moet je misschien even verder lezen want dan heb ik hier de perfecte oplossing voor je. Dat is een Freestyle cruise. Hier lees je wat een freestyle cruise is, waarom jij misschien ook wel voor een freestyle cruise in aanmerking komt én tevens heb ik een paar mooie aanbiedingen van een freestyle cruise op een rijtje gezet! Lees lekker verder, het duurt maar een paar minuutjes.

Hier vind je 30 leuke weetjes over de Nieuw Statendam!

Wil jij graag meer weten over het allernieuwste cruiseschip van Holland America Lijn, de Nieuw Statendam? Dit mooie cruiseschip wordt op 1 december 2018 officieel lid van de HAL vloot en op 5 december 2018 vertrekt ze op haar Primair Voyage vanaf Civitavecchia naar Fort Lauderdale. Hier volgen 30 leuke feitjes en weetjes over dit mooie nieuwste cruiseschip van Holland America Lijn. Pak een bakje koffie en lees lekker verder. Het duurt maar een paar minuutjes!

Ga jij voor het eerst een cruise maken? Maak deze 7 fouten niet!

Voor het eerst een cruise maken doe je als het goed is maar één keer:) Daarom wil ik dat je het goed doet en dan is het belangrijk dat je deze 7 fouten NIET maakt. Ik ga hier fouten opnoemen die men maakt wanneer mensen voor het eerst een cruise maken.Ga jij ook voor het eerst een cruise maken? Dan is het heel belangrijk dat je even doorleest, het kost maar een paar minuten!

Wat is een luxe cruise?

Eén van de redenen dat ik deze website heb opgezet is om cruises meer onder de aandacht van de nederlanders te brengen. Want een cruise is en blijft een supermooie manier van vakantie houden. Helaas is er nog een te hoge drempel denk ik soms in NL om een luxe cruise te boeken. Daarom vertel ik je er hier wat meer over en wat je allemaal kan verwachten. Lees lekker verder:)

Cruise Bergen in Noorwegen maken? De hoogtepunten!

Iedereen heeft weleens van de stad Bergen gehoord denk ik in Noorwegen. Misschien ben jij er al een keer geweest maar misschien ook niet? Het is een zeker een leuk idee om een cruise Bergen te maken. Je ziet dan naast het mooie Bergen nog veel meer moois van de noorse kust. In dit bericht vind je alvast de hoogtepunten van je cruise Bergen! Pak alvast een lekker bakje koffie of thee erbij en lees even verder. Het kost je hooguit een paar minuten.

1 2 3 8