Wat zijn de hoogtepunten van een cruise Turkije?

Als het in Nederland slecht weer is, dan snak je natuurlijk naar de zon en wil je er graag op uit! Waarom zou je geen cruise Turkije en Griekenland maken? Daar is het bijna het hele jaar mooi weer en zeker warmer dan in NL:) En het voordeel van een cruise is dat je maar één keer je tas hoeft uit te pakken en je wel (bijna)elke dag op een andere mooie plek komt in Turkije en ook in Griekenland!

Ik ga je hier de hoogtepunten vertellen van een cruise Turkije en ook welke voorzorgsmaatregelen je moet treffen. Dus ga lekker zitten, pak even een bakje koffie en lees lekker verder. Het duurt maar een paar minuutjes!

Wat zijn de landen aan de Middellandse zee?

Je wilt een cruise maken naar of in de Middellandse zee. Natuurlijk weet iedereen ( denk ik) dat Frankrijk, Spanje en Italië enkele landen aan de Middellandse zee zijn maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. En hele mooie al zeg ik hetzelf. Ook om met een cruise te vertrekken, of langs te komen. Wat zijn precies alle landen aan de Middellandse zee? En welke steden zijn de belangrijkste cruisehavens?( ook belangrijk natuurlijk ;)) Dat ga je hier lezen.

Cruise naar St.Petersburg maken? Lees eerst hier even deze (belangrijke) info!

Eén van de mooiste cruises die ik heb gemaakt met mijn werk op Seabourn was een cruise naar St.Petersburg! Nou blijkt dit ook een hele populaire cruise te zijn. Dat is dus niet voor niks, daar kan ik over meepraten;) Misschien heb jij nog nooit een cruise naar St.Petersburg gemaakt maar staat die nog wel op je lijstje? Dan is het belangrijk dat je even doorleest. Ik heb de hoogtepunten van St.Petersburg en wat belangrijke tips voor je cruise naar St.Petersburg opgeschreven. Lees lekker verder, het duurt maar even;)

Ben jij de vaste dining room ook beu? Ga dan voor een freestyle cruise!

Heb je weleens een cruise gemaakt maar vond jij het ook zo vervelend dat je elke dag op dezelfde tijd moest eten met dezelfde mensen aan dezelfde tafel? Dan moet je misschien even verder lezen want dan heb ik hier de perfecte oplossing voor je. Dat is een Freestyle cruise. Hier lees je wat een freestyle cruise is, waarom jij misschien ook wel voor een freestyle cruise in aanmerking komt én tevens heb ik een paar mooie aanbiedingen van een freestyle cruise op een rijtje gezet! Lees lekker verder, het duurt maar een paar minuutjes.

Hier vind je 30 leuke weetjes over de Nieuw Statendam!

Wil jij graag meer weten over het allernieuwste cruiseschip van Holland America Lijn, de Nieuw Statendam? Dit mooie cruiseschip wordt op 1 december 2018 officieel lid van de HAL vloot en op 5 december 2018 vertrekt ze op haar Primair Voyage vanaf Civitavecchia naar Fort Lauderdale. Hier volgen 30 leuke feitjes en weetjes over dit mooie nieuwste cruiseschip van Holland America Lijn. Pak een bakje koffie en lees lekker verder. Het duurt maar een paar minuutjes!

Wat is een luxe cruise?

Eén van de redenen dat ik deze website heb opgezet is om cruises meer onder de aandacht van de nederlanders te brengen. Want een cruise is en blijft een supermooie manier van vakantie houden. Helaas is er nog een te hoge drempel denk ik soms in NL om een luxe cruise te boeken. Daarom vertel ik je er hier wat meer over en wat je allemaal kan verwachten. Lees lekker verder:)

1 2 3 8