Aida Cruises

Aida Cruises

De duitse cruisemaatschappij Aida Cruises.

De belangrijkste kenmerken van Aida Cruises:

Doelgroep

Kenmerken Aida Cruises

Aida Cruises richt zich stellen, vrienden groepen, alleenstaanden en gezinnen van opa en oma tot kleine kinderen.

Semi all inclusive bij Aida Cruises

Bij Aida Cruises betaal je geen fooi nog extra bovenop de cruiseprijs. Wat is inbegrepen in de cruiseprijs:

  • Fooi
  • Geselecteeerde dranken tijdens de maaltijden( diverse bier, wijn en frisdrank). Lees hier meer over de Aida drankenkaart.
  • Alle maaltijden in de hoofdrestaurants,
  • en natuurlijk de overnachting in een suite of stateroom gedurende de cruise.

Veel entertainment en sport aan boord

Er is heel veel sport en entertainment aan boord van alle cruiseschepen van Aida Cruises. Van fitness, nordic walking of power plate tot ontspannen in de spa met zee uitzicht. Voor overdag zijn er verschillende zonnedekken met zwembaden en voor s’avonds kan je kiezen uit oa : Comedy, cabaret, musicals, dansen in de disco’s, live muziek of tv- shows. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een kinderanimatieteam voor kinderen van 6 maanden tot 17 jaar.

Nog nooit een Aida cruiseschip van binnen gezien?

Je kan in Rotterdam, maar ook in Hamburg, Kiel, Warnemunde een scheepsbezoek maken voor 50 euro. Elke week komt er een Aida cruiseschip in deze havens. In Rotterdam is het de AidaPerla. Je krijgt voor deze mooie prijs een rondleiding, diner en toegang tot een show. Meer info hier. Mocht je daarna een cruise boeken, dan wordt de entreeprijs gekort op de cruiseprijs.

Veel bars, restaurants en zelfs een bierbrouwerij!

Er zijn op alle cruiseschepen van Aida veel bars en restaurants waar je uit kan kiezen om wat te drinken of te eten. Er is zelfs op de AidaPerla en AidaPrima een bierbrouwerij waar je het eigengemaakt bier van Aida kan proeven. De maaltijden in de (buffet) hoofdrestaurants zijn allemaal inbegrepen in de cruiseprijs. mocht je in één van de andere restaurants willen eten, dan betaal je een kleine toeslag per persoon. Voor meer info over alle restaurants aan boord, lees dan dit!

Dont worry, ze spreken ook engels!

Je denkt misschien, ohjee het is een duitse cruisemaatschappij, ze spreken alleen duits. dat is dus niet zo. Al het personeel en de officieren spreken duist én engels.

Foto’s Aida Cruises

Zelf een cruise maken met Aida Cruises?

Wil jij zelf een cruise maken met Aida Cruises? Kijk dan bij één van onderstaande cruise aanbieders.

Captaincruise, Cruisereizen, Dreamlines, HCC Cruises, Kras, Stipreizen en Zeetours.